YENGIL ATLETIKA BO’YICHA MUSOBAQALAR TASHKIL QILISH VA REJALASHTIRISH (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Yengil atletika musobaqalarini tashkil etish va rejalashtirishning jarayoni ko'rib chiqilgan turuvchi. Bu jarayonda musobaqalar tashkil etish uchun kerakli qadam-qadamlikni va qo'llaniladigan strategiyalarni o'rganish, tadbirlarni tartibga solish va musobaqa tadbirlarini belgilash kabi chora-tadbirlar o'tkaziladi. Bu esa yengil atletika musobaqalarini muvaffaqiyatli tashkil etish uchun zarur bo'lgan asosiy bosqichlardan ba'zi o'z ichiga oladi