BOZOR IQTISODIYOTINING IJTIMOIY YO‘NALTIRILGANLIGI VA UNING O‘ZBEKISTONGA XOS XUSUSIYATLARI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
ushbu maqolada bozor iqtisodiyotining ijtimoiy yo’naltirilganligi va uning o’zbekistonga xos xususiyatlari haqida ma’lumotlar berilgan.