O’ZBEKISTONDA AHOLI O’SISHI IQTISODYOTGA TA’SIRI VA ISHSIZLIK MUAMMOSI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
O'zbekiston — Markaziy Osiyo mamlakati sifatida, aholi sonining o'sishi mamlakatning rivojlanishida katta ahamiyatga ega bo'lib, bu o'sish mamlakatning iqtisodiy, ijtimoiy, siyosiy, va madaniy hayotiga o'z ta'sirini qoldiradi. Bu maqolada O'zbekistonning aholi sonining o'sishi va uning mamlakatga ta'siri tahlil qilinadi.