FILOLOGIYALAR YORDAMIDA BIZNES RAZVEDKASINI BOSHQARISH (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada biz biznes tahlilini boshqarishda yordam beradigan filologik usullarni batafsil ko'rib chiqamiz . Har bir usulda biz filologiya biznes tahlilini va uni boshqarish misollarini qanday boshqarishi mumkinligini ko'rib chiqamiz .