IQTISODIY SIYOSATNI SHAKLLANTIRISHDA TILNING ROLI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada iqtisodiy siyosatni shakllantirishda tilning asosiy roli va undan foydalanish usullari ko'rib chiqiladi. Iqtisodiy siyosatni shakllantirishda tilning salbiy va ijobiy ta'siri ko'rib chiqiladi . Ushbu maqola, shuningdek, iqtisodiy qarorlar qabul qilishga ta'sir etuvchi lingvistik omillarning diskurs tahlilini o'z ichiga oladi.