O'ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA MEHMONXONA BIZNESINING RIVOJLANISH XUSUSIYATLARI VA TENDENTSIYALARI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
ushbu maqola O'zbekistonda mehmonxona biznesini rivojlantirishda turizm va davlatning rolini o'rganadi. Bugungi kunda O'zbekistonning mehmonxona biznesi tobora kuchayib bormoqda, har yili muvaffaqiyatli rivojlanib, 15-20 foizga o'sib bormoqda. Maqolada, shuningdek, rivojlanish istiqbollari va kelajak rejalari muhokama qilinadi.