IQTISODIY MATNLARNING LINGVISTIK TAHLILI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Maqolada lingvistik tahlilning umumiy tushunchalari va uning iqtisodiy matnlardagi maqsadlari taklif etiladi. Iqtisodiy matnlarni lingvistik tahlil qilishning ahamiyati va tuzilishi ham ko'rib chiqiladi. Maqolaning oxirida biz ushbu sohani o'rganish qanday yordam berishi mumkinligini ko'rib chiqamiz .