BIZNES TAHLILINING ASOSLARI VA USULLARI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada biz biznes tahlilini tushunish va biznes razvedkasining har bir usulini ishlab chiqishni ko'rib chiqamiz. Biznes tahlilchisining asosiy maqsadlari va tushunchasi .