O‘ZBEK TILI DARSLARIDA RUS TILI GURUHLARI MASHQ VA TESTLARDA SAMARALI FOYDALANISH YO‘LLARI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Maqolada turli ta’lim maqsadlariga erishish uchun o‘zbek tili darslarida rus guruhlari uchun mashqlar va testlarda qanday samarali vositalardan foydalanishimiz mumkinligi muhokama qilinadi. O‘zbek tili darslarida rus guruhlarini mashq va testlarda qo‘llashning afzalliklari va kamchiliklari mavjud.