BOSHLANG’ICH SINF O’QITUVCHILARI UCHUN INTERFAOL METODLAR ASOSIDA DARSLARNI TASHKILLASHDA USLUBIY TAVSIYALAR (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilariga ona tili va o’qish fanlarini o’rgatishda interfaol usullardan foydalanish va metodlarnig o’ziga xos afzalliklari haqida fikr-mulohazalar bayon qilingan.