FILOLOGIK TA'LIM IQTISODIY FANLARNI O'RGANISH UCHUN ASOS SIFATIDA (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Filologik ta'lim iqtisodiyotni o'rganishning kalitidir. Ko'pchilik filologiya va iqtisod bir-biriga mos kelmaydigan ikkita soha ekanligiga noto'g'ri ishonishadi. Biroq, aslida filologik ta’lim iqtisodiy fanlarni o‘rganish uchun mustahkam asos bo‘la oladi. Filologik ta’lim iqtisodiy fanlarni o‘rganish uchun qimmatli asos bo‘lib, foydali bo‘lishi mumkin bo‘lgan bir qator ko‘nikma va bilimlarni beradi.