IQTISODIY HODISALARNI IDROK ETISHGA TILNING TA’SIRI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Til shunchaki muloqot vositasi emas. Bu atrofimizdagi dunyoni, shu jumladan iqtisodiy hodisalarni qanday idrok etishimiz va tushunishimizda asosiy rol o'ynaydi.