OLIY O‘QUV YURTLARINING ILK KURSLARIGA QABUL QILINGAN TALABALAR RUHIY HOLATIGA BIOLOGIK RITM O‘ZGARISHINING SALBIY TA’SIRLARI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Ushbu  maqolada  oliy o‘quv yurtlarining ilk kurslariga qabul qilingan talabalarning ruhiy holatiga biologik ritmning o‘zgarishi tufayli yuzaga keluvchi muammolar  ko‘rib  chiqilgan. Bunday talabalarga qanday ruhiy ko‘mak berish yechimlari, vazifalari tahliliy bayon etilgan.