O‘ZBEK VA TURKMAN TILIDA OLMOSHLARNING O’ZIGA XOS VA FARQLI JIHATLARI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
mazkur maqolada o‘zbek va turkman tillaridagi olmosh so‘z turkumi qiyosiy o‘rganildi. Olmosh turkumining o‘ziga xos va farqli tomonlari tahlil qilindi.