SHUKUR XOLMIRZAYEVNING YORQIN HAYOTI VA IJODI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada Shukur Xolmirzayev hayoti va ijodi,o'zbek adabiyotiga qo’shgan xissasi,asarlari va hikoyalaridagi qahramonlari, bugungi kunda tutgan o’rni haqida ma'lumotlar berilgan.