MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA CHET TILINI O‘QITISH JARAYONIDA BOLALARNING QIZIQISHLARINI RIVOJLANTIRISH (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada  maktabgacha talim tashkiloti tarbiyalanuvchilarining chet tilli so‘z boyligini oshirishga va qiziqishlarini o‘stirishga qaratilgan.Tarbiyalanuvchilarning nutqini boyitish,talaffuzini to‘g‘ri shaklantirish vazifalari yoritilgan.Chet tili mashg‘ulotlarida  didaktik va interfaol o‘yinlarning ahamiyati haqida so‘z yuritilgan