QARAQALPAQ TILINDEGI FRAZEOLOGIZMLERDE “KÓZ” KONCEPTI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Maqalada K.Karimovtıń «Aǵabiy» shıǵarmasında qollanılǵan somatizmlik frazeologizmler analizlengen.Olardan «kóz» komponenti menen kelgen frazeologizmler tallanǵan.