O‘QUVCHILARNING BILIMINI NAZORAT QILISHDA YANGI PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Berilgan maqolada umumta’lim maktablarida texnologiya fanini o‘qitish uslubi ko‘rib chiqilgan va darslarni innovatsion pedagogik texnologiyalar asosida o‘qitishning ahamiyati ko‘rsatilgan.