TA’LIM METODLARI TARIXIDAN (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Bugungi kunda ta’lim texnologiyalarini shartli ravishda ikki guruhga ajratish mumkin: an’anaviy ta’lim va noan’anaviy ta’lim