BOSHLANG`ICH SINFLARDA O`QUVCHILARNING MATEMATIKADAN MUSTAQIL ISHLARINI TASHKIL QILISH METODIKASI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Ta'lim samaradorligini orttirishda fanlar bo’yicha ta'lim tеxnologiyasini ishlab chiqishning kontsеptsiyasi aniq bеlgilanish va unga amal qilishi ijobiy natija bеradi.