QORAQALPOG‘ISTON HUDUDIDAGI EKKLEZIONIMLARNING GRAMMATIK XUSUSIYATLARI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Mazkur maqolada Qoraqalpog‘iston hududidagi ekklezionimlarning grammatik xususiyatlari o‘rganilgan va ilmiy asosda tahlil etilgan. O‘rganilayotgan hududdagi sodda shakldagi ekklezionimlar va ularning morfologik tarkibi ham tahlilga tortilgan.