O‘ZBEKISTONDA MOLIYAVIY REJALASHTIRISH VA PROGNOZLASH (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
O‘zbekiston iqtisodiyotining jadal rivojlanayotgan sharoitida moliyaviy rejalashtirish va prognozlash masalalari alohida dolzarblik kasb etadi. Hukumat, sanoat va korporativ darajadagi samarali moliyaviy boshqaruv barqaror o‘sish, moliyaviy barqarorlikni ta’minlash va strategik maqsadlarga erishishning kalitidir.