IQTISODIY TERMINLAR TARKIBIDA O‘Z VA O‘ZLASHGAN QATLAM (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Iqtisodiyot dinamik fan bo‘lib, uning tili doimo rivojlanib boradi. Unda o‘rnatilgan, "o‘z" va "o‘zlashtirilgan" atamalar mavjud, boshqa tillardan yoki fanlardan olingan.