YOMG’IR CHUVALCHANGINING TABIATDA TARQALISHI VA BIOLOGIK XUSUSIYATLARI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Ushbu tezisda yomg’ir chuvalchangining hayot tarzi, qayerlarda uchrashi, oziqlanishi, tashqi va ichki tuzilishi haqida ma’lumot berilgan.