ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ ВА СПОРТНИ РИВОЖЛАНТИРИШДА ИЛМИЙ-ТАДҚИҚОТ ИШЛАРИНИНГ УЗЛУКСИЗ ТАЪЛИМ ТИЗИМИДАГИ МУАММОЛАРИ ВА ИСТИҚБОЛЛАРИ (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Ушбу мақолада Мутахассис томонидан олиб борилаётган муаммолар ва ютукларни ўрганиш юзасидан дастлаб мавжуд камчиликларнинг сабаблари аниқланиб, талабалар ва ўкитувчилар билимини таҳлил этиш, ДТС, дастур, дарсликлар, илмий жиҳатдан таҳлил этилиб хулоса чикариш, уларни ишлаб чиқилган режа асосида бартараф этиш юзасидан илмий педагогик тажриба-синов ишларини олиб борилиши зарур.