БОЛАЛАР-УСМИРЛАР СПОРТ МАКТАБЛАРИНИНГ СПОРТ МАШГУЛОТЛАРИДА МУАММОЛИ ТАЪЛИМ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИНИ КУЛЛАШ (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Ушбу мақолада Болалар-усмирлар спорт мактабларида ёш спортчиларнинг ижтимоий шаклланиши, жисмоний баркамолликка эришиши, улар учун мухим индивидуал, шахсий ва профессионал сифатларни фаол такомиллаштириш хозирги куннинг долзарб вазифаларидан бири саналади.