БОЛАЛАР-ЎСМИРЛАР СПОРТ МАКТАБЛАРИДА ЎҚУВЧИЁШЛАРНИ СПОРТГА ЙЎНАЛТИРИШ ИШЛАРИНИНГ СИФАТ ВА САМАРАДОРЛИГИНИ ОШИРИШНИНГ ДОЛЗАРБ МУАММОЛАРИ (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Ушбу мақолада Бугунги кунда Ўзбекистон Республикасининг ижтимоий-иқтисодий тараккиётида ёш авлод таълим-тарбиясини ташкил этиш, унинг сифат ва самарадорлигини таъминлаш асосида баркамол шахс ва малакали мутахассисни тарбиялаш масаласи янада долзарблик касб этмокда. Халкаро спорт ареналарида мамлакат, юрт шаънини муносиб ҳимоя қилишга, ўзининг спорт йўналишида юксак салоҳиятга, мукаммал билим ва касбий маҳоратга эга бўлган ёшларгина эриша оладилар.