O‘QUVCHILAR NUTQINI O‘STIRISH USULLARI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Ona tili darsliklarida gap ustida ishlash uchun yetarlicha material bor. Bu materiallar asosida o‘quvchilar gapni to‘g‘ri tuzishga o‘rgatilishi lozim. Gapning ifoda etilishiga ko‘ra gap qurilishi ustida ishlash o‘quvchilarning fikrlash, mulohaza yuritish ko‘nikmalarini rivojlantiradi, qobiliyatlarini o‘stiradi.