UMUMTA’LIM MAKTABLARIDA TEXNOLOGIYA FANI HAFTALIGINI TASHKIL ETISH VA O‘TKAZISH (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada umumta’lim maktablarida texnologiya fani tashkil etish, o‘tkazish va ushbu fan o‘quvchilar o‘quv faoliyatigagi samaradorligi haqida so‘z yuritiladi.