O‘QITUVCHILIK KASBINING BUGUNGI KUNDAGI JAMIYATDAGI O’RNI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Maqolada o’qituvchi shaxsiga qo’yilgan talablar, demokratik jamiyatda pedagoglik kasbi hamda o’qituvchilik kasbining bugungi kundagi jamiyatdagi ahamiyati va roli yoritib berilgan