O'ZBEK XALQI ETNIK TURMUSH TARZIDA ANTRAPOLOGIK QARASHLAR (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada o'zbek xalqi etnik turmush tarzida antrapologik qarashlar hamda xalqlarning kelib chiqishi va shakllanishi haqida fikr yuritilgan.