BIZ ESHITGAN ILK QO‘SHIQ (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada xalq og‘zaki ijodining eng rivojlangan janrlaridan biri bo‘lgan “Alla” haqida so‘z boradi. Qaysi din, qaysi til, qaysi yurtda yashamaylik har bir ona bolasiga alla aytib ulg‘aytirishi qadim davrlardan buyon mavjuddir va bu urf-odat haligacha davom etib, an’anaga aylanib qoldi.