BOSHLANG‘ICH SINF O‘QISH SAVODXONLIGI DARSLARIDA GURUHLARDA ISHLASHNI TASHKIL QILISH USULLARI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Ushbu tezisda boshlang‘ich sinf o‘qish savodxonligi darslarida guruhlar bilan ishlash, darslarning samarali bo‘lishi uchun har xil didaktik va interfaol usullarni qo‘llash haqida fikrlar bayon qilingan