RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNING O'ZBEKISTON SOLIQ TIZIMIDAGI O'RNI VA VAZIFALARI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Mazkur maqola Raqamli texnologiyalarning O'zbekiston soliq tizimidagi o'rni va vazifalari haqida bo'lib, soliq tizimi va bozor iqtisodiyotining rivojlanganligi sayin soliq tizimini tubdan o'zgartirish uchun zamonaviy chora-tadbirlarning qo'llanishi to'g'risida.