ДЕРМАТИТЛАРГА САБАБЧИ БЎЛИВЧИ БАКТЕРИЯЛАР ВА УЛАРНИ АНТИБИОТИКЛАРГА СЕЗГИРЛИГИ (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Теридаги йирингли яллиғланишларини қўзғатувчи инфекциялар турличадир. Уларни даволашда қўлланилаётган антибиотикларга микроблар чидамли бўлиб қолмоқда. Ушбу ишда касалланган 621 нафар беморлардан ажратиб олинган бактерияларнинг антибиотикларга нисбатан сезгирлиги ёритилган.