ILMIY TADQIQOTLARDA OLINGAN MA’LUMOTLARNI PEARSON MEZONI BO‘YICHA TAHLIL QILISH (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada tibbiy tajriba natijalaridan olingan ma’lumotlarni Pearson (Xi-kvadrat) mezoninidan foydalangan holda tahlili keltirilgan. Bunda immunitet tanqisligi bo‘lgan bemorlarda o‘tkazilgan tibbiy ilmiy tajriba natijalari ko‘rib chiqish bosqichlari, yechimlar, vazifalari tahliliy bayon etilgan.