TURIZM SOHASINING ZAMONAVIY DUNYODAGI MAMLAKATLARNING IQTISODIY RIVOJLANISHGA KO‘RSATAYOTGAN TA’SIRI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada turizm industriyasining iqtisodiy rivojlanishdagi ahamiyati, uning iqtisodiy foydasi, uning o‘sishiga ta’sir etuvchi statistik ma’lumotlar va tendentsiyalari, turizmni rivojlantirish bo‘yicha hukumat tashabbuslari, barqaror turizm va uning iqtisodiy rivojlanishga ta’siri, shuningdek, turizmni rivojlantirishning muammolari va istiqbollari haqida fikr yuritilgan.