BOLANING TAOMNOMASI (RASIONI) DAGI VITAMINLAR VA MINERALLARNING AHAMIYATI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Ota-onalar sifatida biz hammamiz farzandlarimiz uchun eng yaxshisini xohlaymiz, ayniqsa ularning ovqatlanishi haqida gap ketganda. Ularni muvozanatli ovqatlanish bilan ta'minlash ularning o'sishi va rivojlanishi uchun juda muhimdir. Sog'lom ovqatlanishning muhim jihatlaridan biri bu kichkintoylarimizning zarur vitamin va minerallarni yetarli miqdorda olishini ta'minlashdir. Ushbu maqolada biz vitaminlar va minerallarning bolalarning ovqatlanish muammolaridagi rolini o'rganamiz va ularni qanday qilib oldini olishni muhokama qilamiz.