ABDULLA ORIPOV SHE’RLARINING QORAQALPOQ TILIDAGI TARJIMALARI O‘ZARO ALOQALAR RIVOJIDA (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Maqolada A.Oripov she’rlarining qoraqalpoq tilidagi tarjimalar to‘plami haqida ma’lumot berilgan. Shuningdek, A.Oripovning ba’zi she’rlari tarjimasidagi til xususiyatlari to‘g‘risida to‘xtalib o‘tilgan.