O‘ZBEK TILI TA’LIMIDA 6-SINF O‘QUVCHILARNING LINGVOMADANIY KOMPETENSIYALARINI SHAKLLANTIRISH (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Ushbu maqolada o‘zbek til ta’limida 6-7-sinf o‘quvchilarining lingvomadaniy kompetensiyalarini shakllantirishning ilmiy-didaktik asoslari va uning tilshunoslikdagi o‘rni bo‘yicha fikrlari haqida to‘xtalib o‘tilgan.