MAKTABLARDA INFORMATIKA FANINI O‘QITISHNING ZAMONAVIY METODLARI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Ushbu maqolada umumta’lim maktablarida informatika o’qitish metodikasi haqida fikr yuritilgan.