PROFESSIONAL TA’LIMNING DUAL TA’LIM SHAKLIDA KADRLAR TAYYORLASHDA AVSTRALIYA TAJRIBASI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Maqolada Avstraliya professional ta’lim tizimi tuzilishi, shuningdek dual ta’lim shakli bo’yicha o’rta bo’g’in kadrlar tayyorlash bo’yicha tajribasi, ushbu mamlakatdagi dual ta’lim shaklining o’ziga xos rivojlanish bosqichlari yoritilgan.