ZAMONAVIY IQTISODIY TERMINOLOGIYA (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Iqtisodiy fani va ta'limida ingliz tilidan kelib chiqqan iqtisodiy atamalarni qo‘llash muammosiga jamoatchilik e’tiborini jalb qilish, O‘zbek tilidagi iqtisodiy terminologiyaning hozirgi holatini o'rganishdir..