O’ZBEK TILIDA IQTISODIYOTGA OID TERMINLARNING SHAKLLANISHI VA QO’LLANILISHI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Ushbu maqolada O’zbek tilida iqtisodiyotga oid terminlarning shakillanishi va qo’llanilishi. Bundan tashqari mamlakatimizda chet tillarini o`rganishga bo`lgan e`tibor, iqtisodiy munosabatlarda chet tillarini bilishning zaruriyligi, iqtisodiy neologizmlarning qay tarzda qo`llanilishi haqida yoritilgan.