O‘ZBEK IQTISODIYOTIGA KIRIB KELAYOTGAN NEOLAGIZMLARNING DOLZARBLIGI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Ushbu maqola O‘zbek milliy iqtisodiyoti lug‘atiga kirib kelayotgan yangi terminlar ya’ni neologizmlarning iqtisodiyotimizdagi o‘rni va dolzarbligi haqida yoritilgan.