O'ZBEK BOZOR IQTISODIYOTIDA TOVAR-PUL MUNOSABATLARINING RIVOJLANISHI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Ushbu ish tovar-pul munosabatlarining asoslarini ko'rib chiqadi-bu bozor iqtisodiyotining asosiy jihati bo'lib, ishlab chiqaruvchilar uchun ham, iste'molchilar uchun ham "bozor ob'ektlari"bo'lgan tovar va pul atamalariga ta'rif beramiz. Insoniyatning iqtisodiy rivojlanish tarixi va jarayonini ko'rib chiqing