IQTISODIYOTGA OID TERMINLAR O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Maqolada iqtisodiyotga oid terminlar va ular tarjimasining o’ziga xos xususiyatlari ochib berilgan. Iqtisodiy atamalarni o'rgatish hayotiy misollar, vizual tasvirlar, interaktiv o'yinlar, rag'batlantiruvchi munozaralar va dolzarb voqealar yordamida osonlashtirilishi mumkin. Ushbu maqolada, iqtisodiy atamalarni oʻqitishning samarali usullari haqida fikr va mulohazalar yuritiladi.