EKONOMETRIK MODELLAR (VAQT QATORLARI (TS)) DAN FOYDALANGAN HOLDA INVESTITSIYALARNING ISLOM MOLIYASINI RIVOJLANTIRISHDAGI O‘RNINI ANIQLASH (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Ushbu maqolada O‘zbekistonda islom moliyasini rivojlanishida investitsiyalarning ahamiyati va o‘rnini vaqt qatorlari bo‘yicha ekonometrik modellar yordamida ko‘rib chiqamiz.