LINGVISTIKА, UNING ZAMONAVIY TURLАRI HAMDA ULARNING O‘ZBEK TILSHUNOSLIGIDAGI TALQINI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Ushbu maqolada zamonaviy lingvistikaning hozirgi kundagi turlari va yo‘nalishlari haqida fikr yuritilgan.