DASTURLASH TILLARINING RIVOJLANISH TARIXI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Ushbu maqolada dasturlash tillarining rivojlanish tarixini o‘rganishning ahamiyati haqida bo‘lib, zamonaviy dasturlash tillarini o‘rganish bo‘yicha tasniflanadi.